Меню

Tom Ford

Том Форд за първи път влиза в контакт със света на модата, като работи като модел, след това прекарва половин година в Париж като стажант в модна къща и така през 1990 г. никому известният все още Том Форд поема позицията на творчески директор на дамската линия Gucci и се мести в Милано. На него е поверен и отделът за имидж, реклама и дизайн на брандовите магазини. Когато Форд е бил назначен за творчески директор на Gucci, компанията е близо до фалит. Но само след година продажбите на Gucci се увеличават с 90%. Този голям успех, довежда Том до собствената му история като създател на марка.
През 2006 г. Том Форд създава своя едноименен луксозен бранд.  Името на дизайнера днес се свързва с лукс, секси дрехи, провокативни изявления и крещяща реклама. В едно от интервютата той прави портрет на жената Том Форд: „силна, интелигентна, с добър вкус” и заявява, че колекциите му за дамско облекло са предимно посветени на силни, независими жени, които винаги са знаели какво искат. Според това Том Форд проектира специално, елегантно дамско облекло от висококачествени материали и красиви материи. Колекциите му включват елементи като якета, дънки, ризи, бельо, рокли, къси панталони, обувки, аксесоари, чанти и др.
Знаменитости и обществени личности в тоалети на Том Форд не са рядкост. Мишел Обама, запленена от дългата до пода рокля на Форд в цвят слонова кост, се появява в нея на прием в Бъкингамския дворец през 2011 г.

 

 

Сортиране

Марки

Вид

Цвят
Размер

Ценови диапазон

Tom Ford

Том Форд за първи път влиза в контакт със света на модата, като работи като модел, след това прекарва половин година в Париж като стажант в модна къща и така през 1990 г. никому известният все още Том Форд поема позицията на творчески директор на дамската линия Gucci и се мести в Милано. На него е поверен и отделът за имидж, реклама и дизайн на брандовите магазини. Когато Форд е бил назначен за творчески директор на Gucci, компанията е близо до фалит. Но само след година продажбите на Gucci се увеличават с 90%. Този голям успех, довежда Том до собствената му история като създател на марка. През 2006 г. Том Форд създава своя едноименен луксозен бранд.  Името на дизайнера днес се свързва с лукс, секси дрехи, провокативни изявления и крещяща реклама. В едно от интервютата той прави портрет на жената Том Форд: „с илна, интелигентна, с добър вкус” и заявява, че колекциите му за дамско облекло са предимно посветени на силни, независими жени, които винаги са знаели какво искат. Според това Том Форд проектира специално, елегантно дамско облекло от висококачествени материали и красиви материи. Колекциите му включва т елементи като якета, дънки, ризи, бельо, рокли, къси панталони , обувки, аксесоари, чанти и др. Знаменитости и обществени личности в тоалети на Том Форд не са рядкост. Мишел Обама, запленена от дългата до пода рокля на Форд в цвят слонова кост, се появява в нея на прием в Бъкингамския дворец през 2011 г.    
Сравнение на продукти